×
Home Livescore

Naci Ünüvar ambitieus voor Ajax 1 onder Farioli

Naci Ünüvar ambitieus voor Ajax 1 onder Farioli
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 22:32 uur

Het talentvolle jeugdproduct van Ajax, Naci Ünüvar, heeft zijn zinnen gezet op een plek in het eerste elftal van de Amsterdammers. In een recent interview met Matchday heeft Ünüvar laten weten dat hij hoopt binnenkort de kans te krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau. De jonge middenvelder is vastberaden om zijn talent en harde werk om te zetten in speelminuten bij het eerste team van Ajax.

Ünüvar is vol lof over de nieuwe hoofdtrainer van Ajax, Francesco Farioli. De Italiaanse coach heeft indruk gemaakt op de jonge speler met zijn aanpak en visie op het spel. Ünüvar is enthousiast over de trainingen onder leiding van Farioli en gelooft dat hij onder zijn leiding verder kan groeien als voetballer. De samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer heeft Ünüvar extra motivatie gegeven om zijn droom van spelen in het eerste van Ajax na te streven.

Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld heeft Ünüvar al laten zien dat hij een veelbelovende speler is voor de toekomst. Nu is het aan hem om te bewijzen dat hij ook op het hoogste niveau kan schitteren. De jonge middenvelder is vastbesloten om hard te blijven werken en te laten zien dat hij klaar is voor de stap naar het eerste elftal van Ajax. De supporters van de Amsterdammers kijken reikhalzend uit naar de ontwikkeling van dit talent en hopen hem binnenkort te zien schitteren in het rood-witte shirt van Ajax.