×
Home Livescore

Fortuna Sittard haalt Kroatische buitenspeler Josip Mitrovic binnen

Fortuna Sittard haalt Kroatische buitenspeler Josip Mitrovic binnen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 19:32 uur

Fortuna Sittard heeft een nieuwe aanwinst op het oog om hun team te versterken. Volgens bronnen van Voetbal International staat de Kroatische buitenspeler Josip Mitrovic op het punt om de overstap te maken van HNK Gorica naar de Limburgse club. De transfer van Mitrovic naar Fortuna Sittard lijkt aanstaande, waarbij de speler naar verluidt een meerjarig contract zal tekenen.

Met de komst van Josip Mitrovic hoopt Fortuna Sittard hun aanvalslinie te versterken en meer creativiteit toe te voegen aan het team. De buitenspeler wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Eredivisieclub. De supporters van Fortuna Sittard kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en zijn benieuwd naar wat Mitrovic kan bijdragen aan het spel van de club.

Josip Mitrovic zelf lijkt enthousiast over de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten bij Fortuna Sittard. De Kroaat staat te popelen om zichzelf te bewijzen in een nieuwe competitie en is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien in het Nederlandse voetbal. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Mitrovic weleens een belangrijke speler kunnen worden voor Fortuna Sittard in het komende seizoen.