×
Home Nieuws Livescore

De Ligt traint individueel na duel met Roemenië

De Ligt traint individueel na duel met Roemenië
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 19:16 uur

Woensdag heeft Matthijs de Ligt zich toegewijd aan een individuele trainingssessie bij het Nederlands elftal. Na de wedstrijd tegen Roemenië nam het startende elftal van Oranje deel aan een lichte hersteltraining, terwijl de reserves een intensievere sessie afwerkten. Opvallend genoeg ontbrak De Ligt bij deze groepstraining.

De jonge verdediger, die momenteel speelt voor Juventus, koos ervoor om apart te trainen, wellicht om specifiek aan bepaalde aspecten van zijn spel te werken. Zijn afwezigheid bij de groepstraining kan verschillende redenen hebben, zoals het voorkomen van blessures of het verbeteren van zijn fysieke conditie.

De Ligt staat bekend om zijn professionele houding en toewijding aan zijn vak, dus het is aannemelijk dat zijn individuele training gericht was op het verder ontwikkelen van zijn vaardigheden. Het is echter nog onduidelijk of zijn afwezigheid bij de groepstraining gevolgen zal hebben voor zijn mogelijke deelname aan de volgende interland van het Nederlands elftal.