×
Home Nieuws Livescore

Dani de Wit verruilt AZ voor Bundesliga-avontuur bij VfL Bochum

Dani de Wit verruilt AZ voor Bundesliga-avontuur bij VfL Bochum
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 19:08 uur

Na vijf succesvolle seizoenen bij AZ Alkmaar heeft Dani de Wit woensdagmiddag een nieuwe stap gezet in zijn voetbalcarrière. De talentvolle middenvelder heeft definitief afscheid genomen van de Eredivisie en zal zijn kunsten gaan vertonen in de Bundesliga. De 23-jarige De Wit werd woensdagavond officieel gepresenteerd bij VfL Bochum, waar hij een contract heeft getekend voor de komende vier seizoenen.

De overstap naar de Duitse competitie markeert een belangrijke mijlpaal in de loopbaan van Dani de Wit. Na jaren van ontwikkeling en groei bij AZ, is hij nu klaar voor een nieuwe uitdaging op het hoogste niveau in Duitsland. De Wit staat bekend om zijn dynamiek, techniek en scorend vermogen, eigenschappen die hem tot een gewilde speler hebben gemaakt in zowel Nederland als daarbuiten.

Bij VfL Bochum krijgt De Wit de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten zien aan het Duitse publiek. De club heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse middenvelder en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt De Wit een belangrijke rol te gaan spelen in het succes van VfL Bochum in de Bundesliga.