×
Home Nieuws Livescore

René Hake bijna assistent van Erik ten Hag bij Man United

René Hake bijna assistent van Erik ten Hag bij Man United
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 17:08 uur

Het lijkt erop dat René Hake binnenkort de rol van assistent-trainer van Erik ten Hag bij Manchester United op zich zal nemen. De huidige trainer van Go Ahead Eagles heeft laten weten dat de laatste details van de overgang momenteel worden afgerond. Hake kijkt ernaar uit om zijn nieuwe functie te vervullen en zijn ervaring en expertise toe te voegen aan het team van de Engelse topclub.

Na een succesvolle periode bij Go Ahead Eagles staat René Hake nu voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière. De kans om samen te werken met Erik ten Hag, die momenteel aan het roer staat bij Manchester United, is een unieke kans voor de Nederlandse trainer. Hake heeft laten weten dat hij enorm gemotiveerd is om bij te dragen aan het succes van de club en om zijn kennis van het spel te delen met de spelers en staf.

De overgang van René Hake naar Manchester United markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan als trainer. Met zijn bewezen staat van dienst en zijn passie voor het spel, lijkt Hake goed op zijn plek te zitten in de Premier League. De fans van Manchester United kunnen zich verheugen op de komst van een ervaren en gedreven assistent-trainer, die samen met Erik ten Hag het team naar nieuwe hoogten zal leiden.