×
Home Nieuws Livescore

Directeur Feyenoord onthult: 'Bij ons luisteren we wél naar de technische staf!'

Directeur Feyenoord onthult: 'Bij ons luisteren we wél naar de technische staf!'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 5 september 2023 00:08 uur

In een opmerkelijke wending heeft Dennis te Kloese, directeur van Feyenoord, onthuld dat hij het erg moeilijk vindt om niet te luisteren naar 'een specifiek verzoek' van de technische staf. Dit in tegenstelling tot Ajax, waar dit blijkbaar wel gebeurt.

Recentelijk heeft Maurice Steijn naar buiten gebracht dat geen van de huidige aankopen van Ajax door hem waren voorgesteld. De namen die hij aan directeur Sven Mislintat had voorgelegd, zijn om verschillende redenen niet naar Amsterdam gekomen. In een interview met het Algemeen Dagblad wordt Te Kloese gevraagd of het soms verstandig is om een trainer spelers te geven die hij graag wil hebben. "Ik vraag nooit iets aan Arne Slot. Daar ben ik echt mee gestopt", knipoogt de directeur.

Vervolgens wordt Te Kloese geconfronteerd met de suggestie dat hij ook wel op de hoogte zal zijn van wat er speelt bij Ajax. Het lijkt erop dat er inderdaad spanningen zijn tussen Steijn en Mislintat. "Het vertrouwensniveau tussen Arne en mij is erg hoog. Het lijkt me erg moeilijk om als directeur helemaal niet te luisteren naar een specifiek verzoek vanuit de technische staf", aldus Te Kloese.

"Het is net zo onmogelijk dat de technisch directeur iets voorlegt aan de trainer en daarbij benadrukt dat het van groot belang is voor de club, en dat de trainer dan zegt: maar dat gaan we absoluut niet doen. Je werkt samen. Soms ontstaat er wrijving, dat kan gebeuren. Maar ik ben gewend dat de communicatie hier altijd goed is."