×
Home Nieuws Livescore

Advocaat: Veerman vergelijkbaar met Kroos ondanks EK teleurstelling.

Advocaat: Veerman vergelijkbaar met Kroos ondanks EK teleurstelling.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 13:48 uur

Dick Advocaat blijft onverminderd geloven in de kwaliteiten van Joey Veerman, ondanks de moeilijke start van de spelmaker op het EK namens Nederland. De Kleine Generaal is ervan overtuigd dat Veerman nog steeds het potentieel heeft om uit te groeien tot een topspeler. Advocaat gaat zelfs zo ver om Veerman te vergelijken met niemand minder dan de Duitse sterspeler Toni Kroos.

Ondanks de kritiek die Veerman heeft ontvangen vanwege zijn prestaties op het EK, blijft Advocaat achter zijn protegé staan. De ervaren coach ziet in Veerman dezelfde kwaliteiten en potentie die Kroos tot een wereldklasse speler hebben gemaakt. Advocaat gelooft dat Veerman met de juiste begeleiding en steun zijn ware talent kan laten zien en een cruciale rol kan spelen in het succes van het Nederlands elftal.

Veerman zelf zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn door de steun en het vertrouwen van Advocaat. Met de vergelijking met een speler van het kaliber Kroos zal de jonge spelmaker alleen maar meer gedreven zijn om te bewijzen dat hij het vertrouwen waard is. Het is nu aan Veerman om zijn kwaliteiten te tonen en te laten zien dat hij inderdaad het potentieel heeft om uit te groeien tot een speler van wereldklasse, net zoals zijn illustere vergelijking, Toni Kroos.