×
Home Nieuws Livescore

Depay nog steeds niet overtuigend genoeg voor Van Hanegem

Depay nog steeds niet overtuigend genoeg voor Van Hanegem
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 13:16 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Willem van Hanegem blijft kritisch op Memphis Depay, ondanks de overwinning van het Nederlands elftal op Roemenië in de achtste finale van het EK. Depay, die als aanvalsleider fungeert voor Oranje, kon Van Hanegem nog niet volledig overtuigen. De legendarische voetballer, bijgenaamd 'De Kromme', merkte op dat Depay tijdens de wedstrijd opnieuw 'te vaak vreemde dingen' deed, wat zijn twijfels over de speler versterkte.

Hoewel het Nederlands elftal met 3-0 zegevierde over Roemenië en zich plaatste voor de kwartfinales van het EK, lijkt de prestatie van Depay niet voldoende te zijn om Van Hanegem te imponeren. De aanvaller, die bekend staat om zijn creativiteit en doelgerichtheid, kon blijkbaar nog niet consistent genoeg spelen om de kritiek van De Kromme te weerleggen.

Depay, die een belangrijke rol speelt in de aanvalslinie van Oranje, zal wellicht extra motivatie putten uit de opmerkingen van Van Hanegem om zijn spel verder te verbeteren. Met de kwartfinales in zicht zal de druk op de aanvaller alleen maar toenemen om te laten zien dat hij in staat is om op topniveau te presteren en zijn critici het zwijgen op te leggen.