×
Home Livescore

Schokkend nieuws: Antony uit Braziliaanse selectie gezet na beschuldigingen huiselijk geweld!

Schokkend nieuws: Antony uit Braziliaanse selectie gezet na beschuldigingen huiselijk geweld!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 23:32 uur

Antony, de jonge voetballer die momenteel voor Manchester United speelt, heeft een onverwachte wending in zijn carrière meegemaakt. De Braziliaanse voetbalbond heeft namelijk besloten om hem voorlopig uit de nationale selectie te verwijderen. Dit besluit komt voort uit recente controverse rondom de aanvaller.

De 23-jarige Antony wordt beschuldigd van huiselijk geweld door zijn ex-vriendin, Gabriela Cavallin. Antony heeft echter via social media gereageerd op deze beschuldigingen en ontkent elke vorm van fysieke agressie. Hij benadrukt dat hun relatie turbulent was, maar dat hij nooit gewelddadig is geweest.

Er is nu een officieel onderzoek gestart naar de vermeende vergrijpen van Antony. Op basis van deze ontwikkelingen heeft de Braziliaanse voetbalbond besloten om hard in te grijpen. Ze willen het vermeende slachtoffer, de speler zelf, het Braziliaanse nationale team en de voetbalorganisatie beschermen. Daarom hebben ze aangekondigd dat Antony uit het nationale team wordt verwijderd.

Als vervanger voor Antony heeft bondscoach Fernando Diniz de spits Gabriel Jesus van Arsenal opgeroepen. Dit betekent dat Antony nog even geduld moet hebben voordat hij zijn zestiende interland voor het Braziliaanse nationale team kan spelen. Het is een teleurstelling voor de jonge voetballer, maar hopelijk kan hij in de toekomst zijn plek in het team weer terugverdienen.