×
Home Nieuws Livescore

Bosz verdedigt PSV's beslissing over Olympische Spelen trio.

Bosz verdedigt PSV's beslissing over Olympische Spelen trio.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 09:24 uur

Trainer Peter Bosz heeft openheid van zaken gegeven over zijn beslissing om Ismael Saibari, Malik Tillman en Ricardo Pepi niet op te nemen in het Olympische team. Bosz benadrukte dat de keuze om deze spelers buiten de selectie te houden te maken heeft met hun contractuele verplichtingen bij PSV. De coach legde uit dat het belangrijk is om te erkennen dat PSV de leidende factor is in deze situatie, aangezien de spelers onder contract staan bij de Eindhovense club.

Bosz benadrukte dat het respecteren van de contractuele verplichtingen van de spelers bij hun club van groot belang is. Hij benadrukte dat PSV de verantwoordelijkheid heeft om te bepalen of de spelers beschikbaar zijn voor internationale toernooien zoals de Olympische Spelen. De trainer benadrukte dat hij de beslissing met zorg heeft genomen en dat het teambelang altijd voorop staat.

Hoewel het een teleurstelling kan zijn voor de spelers om niet deel te nemen aan de Olympische Spelen, benadrukte Bosz dat het belangrijk is om de regels en afspraken na te leven. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de rest van het team en benadrukte dat zij gemotiveerd zijn om te strijden voor succes op het toernooi. Bosz sloot af met de boodschap dat de focus nu volledig ligt op het samenstellen van een sterk team dat Nederland trots kan maken op de Olympische Spelen.