×
Home Nieuws Livescore

Gravenberch buitenspel op EK volgens Valentijn Driessen.

Gravenberch buitenspel op EK volgens Valentijn Driessen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 08:08 uur

Het EK 2021 zal het podium missen van de getalenteerde Ryan Gravenberch, zo voorspelt sportanalist Valentijn Driessen. De jonge middenvelder zal niet meer in actie komen tijdens het toernooi, nadat bondscoach Ronald Koeman besloot om Jerdy Schouten te vervangen door Joey Veerman, in plaats van de speler van Liverpool een kans te geven.

Gravenberch, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, leek een veelbelovende toevoeging aan het Nederlands elftal voor het EK. Echter, de keuze van Koeman om Veerman in te brengen in plaats van Gravenberch heeft de kansen van de jonge speler om te schitteren op het internationale toneel tenietgedaan.

Hoewel Gravenberch teleurgesteld zal zijn over het missen van de kans om zijn land te vertegenwoordigen op het EK, zal hij ongetwijfeld vastberaden zijn om zich te blijven ontwikkelen en zijn talenten verder te ontplooien. De beslissing van Koeman om voor Veerman te kiezen boven Gravenberch zal ongetwijfeld discussie oproepen onder fans en experts, maar het is nu aan de jonge middenvelder om te bewijzen dat hij onmisbaar is voor het nationale team in de toekomst.