×
Home Nieuws Livescore

Derksen: Oranje groeit, kritiek op Depay blijft

Derksen: Oranje groeit, kritiek op Depay blijft
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 juli 2024 00:00 uur

Johan Derksen is optimistisch over de kansen van het Nederlands elftal op het behalen van de EK-titel. Na een overtuigende 3-0 overwinning op Roemenië heeft Oranje zich geplaatst voor de kwartfinales, waarin ze het zullen opnemen tegen Turkije. Derksen, bekend om zijn scherpe analyses, is echter kritisch over het huidige spel van sterspeler Memphis Depay.

Met een sterke prestatie tegen Roemenië heeft het Nederlands elftal laten zien dat ze serieus meedoen in de strijd om de Europese titel. De spelers lijken goed op elkaar ingespeeld te zijn en de sfeer binnen het team is positief. Derksen gelooft dat dit het jaar van Oranje kan worden en ziet potentie in het team om ver te komen in het toernooi.

Ondanks de algehele goede prestatie van het team, heeft Derksen zijn bedenkingen bij het spel van Memphis Depay. De aanvaller, die bekend staat om zijn creativiteit en doelpunten, lijkt volgens Derksen niet in topvorm te verkeren. De voetbalanalist benadrukt het belang van Depay voor het team en hoopt dat de sterspeler snel zijn vorm hervindt om Oranje naar de overwinning te leiden.