×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk lovend over Schouten na EK-duel Oranje.

Van Hooijdonk lovend over Schouten na EK-duel Oranje.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 22:48 uur

Voormalig topspits Pierre van Hooijdonk heeft lovende woorden over voor Jerdy Schouten na het EK-duel van het Nederlands elftal tegen Roemenië. Van Hooijdonk, die zelf bekend stond om zijn doelpunten, prees de prestaties van Schouten als controleur op het middenveld. Ondanks dat Schouten niet altijd de meest opvallende speler is, wist hij volgens Van Hooijdonk wederom uitstekend zijn taken uit te voeren en het spel van Oranje te ondersteunen.

De complimenten van Van Hooijdonk benadrukken de groeiende waardering voor de stille krachten in het Nederlands elftal. Schouten, die niet altijd in de schijnwerpers staat, bewijst met zijn consistente optredens dat hij een belangrijke schakel is in het team van bondscoach Frank de Boer. Zijn rust aan de bal en slimme positionering maken hem een waardevolle aanwinst voor Oranje, aldus Van Hooijdonk.

Met zijn ervaring als voormalig international weet Van Hooijdonk als geen ander hoe belangrijk het is om spelers zoals Schouten te hebben in een succesvol team. De lof van de oud-spits onderstreept de cruciale rol die Schouten speelt in het streven van Oranje naar succes op het EK. Van Hooijdonk's erkenning van Schouten's bijdrage zal ongetwijfeld de waardering voor de talentvolle middenvelder verder vergroten binnen de Nederlandse voetbalwereld.