×
Home Nieuws Livescore

Koeman wil meer aanvallende daadkracht van Oranje zien.

Koeman wil meer aanvallende daadkracht van Oranje zien.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 22:24 uur

Na de overtuigende 3-0 overwinning op Roemenië en de plaatsing voor de kwartfinales van het EK, is bondscoach Ronald Koeman van mening dat het Nederlands elftal in aanvallend opzicht nog beter kan presteren. Ondanks de dominante vertoning tegen Roemenië, waarbij de kansen werden gecreëerd, werden er ook veel mogelijkheden onbenut gelaten. Koeman benadrukt het belang van efficiëntie en scherpte voor de rest van het toernooi.

De bondscoach is tevreden met de manier waarop zijn team zich heeft geplaatst voor de kwartfinales, maar benadrukt dat er ruimte is voor verbetering. Koeman ziet potentie in het aanvallende spel van Oranje en wil dat zijn spelers nog doelgerichter te werk gaan. Het benutten van kansen en het effectief afmaken van aanvallen zijn cruciaal in de knock-outfase van het EK.

Met spelers als Memphis Depay en Frenkie de Jong in topvorm, heeft het Nederlands elftal de kwaliteit om elke tegenstander pijn te doen. Koeman roept zijn team op om scherper te zijn voor het doel en de kansen die gecreëerd worden, af te maken. De bondscoach gelooft dat met een verbeterde efficiëntie in het aanvallende spel, Oranje een geduchte tegenstander kan zijn voor elke tegenstander op het EK.