×
Home Nieuws Livescore

Dumfries trots op Malen: 'Die is nu het mannetje'

Dumfries trots op Malen: 'Die is nu het mannetje'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 22:16 uur

Na een indrukwekkende prestatie van Donyell Malen als invaller voor het Nederlands Elftal, waarbij hij twee doelpunten scoorde tegen Roemenië, kon Denzel Dumfries niet anders dan zijn teamgenoot bewonderen. De vleugelverdediger zag Malen schitteren op het veld en kon na de wedstrijd niet anders dan toegeven dat de aanvaller nu 'het mannetje' is. Met een brede glimlach op zijn gezicht deelde Dumfries zijn bewondering voor Malen, die met zijn doelpunten een cruciale rol speelde in de overwinning van Oranje.

In de kleedkamer na de wedstrijd straalde Donyell Malen van zelfvertrouwen en trots. De jonge aanvaller werd door zijn teamgenoten gefeliciteerd en kreeg de welverdiende lof voor zijn uitstekende optreden. Terwijl de sfeer in de kleedkamer feestelijk was, kon Denzel Dumfries niet anders dan met bewondering naar Malen kijken. De vleugelverdediger, die zelf ook een sterke wedstrijd had gespeeld, genoot van het succes van zijn ploeggenoot en deelde in de vreugde van de overwinning.

Met zijn twee doelpunten tegen Roemenië heeft Donyell Malen bewezen dat hij een belangrijke speler is voor het Nederlands Elftal. Zijn doeltreffendheid en scherpte voor het doel hebben het team naar de overwinning geleid en zijn prestatie zal nog lang worden herinnerd. Denzel Dumfries en de rest van het team weten dat ze op Malen kunnen rekenen in cruciale momenten, en zijn optreden tegen Roemenië heeft dat nogmaals bevestigd.