×
Home Nieuws Livescore

Louis van Gaal onthult schokkende update over zijn gezondheid bij Eredivisie Awards!

Louis van Gaal onthult schokkende update over zijn gezondheid bij Eredivisie Awards!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 22:24 uur

Tijdens de spectaculaire Eredivisie Awards heeft Louis van Gaal een opmerkelijke update gegeven over zijn welzijn. De voormalige Oranje-bondscoach heeft onlangs opnieuw een medische ingreep ondergaan, zo blijkt.

Ruim anderhalf jaar geleden maakte Van Gaal bekend dat hij kampte met een uitdaging genaamd prostaatkanker. Gelukkig gaat het nu beter met de 72-jarige coach, maar recentelijk moest hij toch weer onder het mes. "Tja...", begint Van Gaal mysterieus tijdens de Eredivisie Awards, wanneer hem wordt gevraagd naar zijn gezondheid. "Ik ben zo'n twee à drie weken geleden opnieuw geopereerd om alles weer op orde te krijgen, eigenlijk."

Van Gaal hoopt dat deze ingreep hem weer de volledige controle over zijn "waterhuishouding" zal geven. "Het is een complex systeem waar ik je niet verder mee wil vermoeien. We moeten nog afwachten of de operatie succesvol is geweest. Op 19 september moet ik terugkomen en dan zal alles in werking worden gesteld. Dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat ik weer zelfstandig naar het toilet kan gaan", besluit Van Gaal hoopvol.