×
Home Nieuws Livescore

Koeman wil kleinkinderen op tribune bij EK-kwartfinale zien

Koeman wil kleinkinderen op tribune bij EK-kwartfinale zien
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 21:40 uur

Bondscoach Ronald Koeman kijkt reikhalzend uit naar de kwartfinales van het EK en hoopt dat zijn kleinkinderen opnieuw op de tribune zullen zitten om het Nederlands elftal aan te moedigen. Na een overwinning op Roemenië heeft Oranje zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. De ploeg zal het in de kwartfinales opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Turkije.

Koeman, die zelf een succesvolle voetbalcarrière achter de rug heeft, is trots op de prestaties van zijn team tot nu toe. Met sterspelers als Memphis Depay en Frenkie de Jong in topvorm, gelooft de bondscoach dat Oranje een serieuze kans maakt om ver te komen in het toernooi. De steun van zijn familie, waaronder zijn kleinkinderen, is daarbij van onschatbare waarde voor Koeman.

De kwartfinales beloven een spannende strijd te worden voor het Nederlands elftal, dat vastberaden is om geschiedenis te schrijven op het EK. Met een gepassioneerde bondscoach aan het roer en een team vol talent en ervaring, zijn de verwachtingen hooggespannen. De fans kunnen zich opmaken voor een enerverende wedstrijd waarin Oranje alles op alles zal zetten om een plek in de halve finales veilig te stellen.