×
Home Nieuws Livescore

Koeman tevreden met keuze Bergwijn in winst op Roemenië.

Koeman tevreden met keuze Bergwijn in winst op Roemenië.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 21:08 uur

Ronald Koeman straalt van blijdschap na de succesvolle keuze om Steven Bergwijn op te stellen in het duel tegen Roemenië. De bondscoach van het Nederlands elftal is in de wolken over hoe goed het tactische plan 'op rechts' heeft uitgepakt. Bergwijn, die de kans kreeg om te schitteren, heeft de verwachtingen overtroffen en een cruciale rol gespeeld in de overwinning.

Koeman, die bekend staat om zijn strategische aanpak, toonde zich meer dan tevreden met de uitvoering van het plan. De keuze om Bergwijn een prominente rol te geven in de wedstrijd bleek een schot in de roos te zijn. De aanvaller wist zijn kwaliteiten optimaal te benutten en zorgde voor gevaar vanaf de rechterflank, waardoor het team kon profiteren en de tegenstander op achterstand werd gezet.

De oefenmeester van Oranje prees na afloop van de wedstrijd de inzet en het doorzettingsvermogen van Bergwijn, die met zijn spel een belangrijke bijdrage leverde aan de overwinning. Koeman benadrukte het belang van het vertrouwen dat hij in zijn spelers stelt en hoe dit zich vertaalt in prestaties op het veld. De bondscoach kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst en is vastberaden om het succes voort te zetten in de komende wedstrijden.