×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk: Cody Gakpo absolute ster Oranje!

Pierre van Hooijdonk: Cody Gakpo absolute ster Oranje!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 20:56 uur

Na de overwinning op Roemenië in de achtste finales van het EK, heeft voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk Cody Gakpo uitgeroepen tot de onbetwiste ster van het Nederlands elftal. De jonge aanvaller, die normaal gesproken uitkomt voor Liverpool, wist tijdens de wedstrijd zijn stempel te drukken met zowel een doelpunt als een assist. Zijn indrukwekkende prestaties op het veld hebben de aandacht getrokken van fans en kenners over de hele wereld.

Gakpo's opvallende optreden heeft de harten van Oranje supporters veroverd en heeft bijgedragen aan de succesvolle campagne van het Nederlands elftal op het EK. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Van Hooijdonk prees Gakpo's vermogen om beslissend te zijn op cruciale momenten en benadrukte zijn potentieel als een van de toonaangevende spelers in het internationale voetbal.

Met zijn doelpunt en assist tegen Roemenië heeft Gakpo bewezen dat hij een belangrijke schakel is in het succes van Oranje. Zijn vastberadenheid en talent hebben hem doen uitgroeien tot een van de meest veelbelovende spelers van het Nederlands elftal. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn volgende optreden en zijn benieuwd naar welke magische momenten hij nog meer zal creëren op het EK en in de toekomst.