×
Home Livescore

Gullit en Shearer loven Gakpo's cruciale goal voor Oranje.

Gullit en Shearer loven Gakpo's cruciale goal voor Oranje.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 19:32 uur

Nederlandse voetballegendes Ruud Gullit en Alan Shearer hebben vol lof gereageerd op de prachtige goal van Cody Gakpo tijdens het EK-duel tussen Oranje en Roemenië. De jonge aanvaller wist dinsdag het Nederlands elftal op voorsprong te zetten in de achtste finale, waarmee hij zijn team uit een lastige situatie wist te redden.

Gakpo's doelpunt was niet alleen een belangrijke bijdrage aan de overwinning van Oranje, maar ook een staaltje van pure klasse en technisch vernuft. Zowel Gullit als Shearer waren onder de indruk van de kwaliteiten die de jonge speler tentoonspreidde op het internationale podium. De goal van Gakpo zorgde voor een golf van enthousiasme onder de Nederlandse fans en gaf het elftal de broodnodige boost om door te stoten naar de kwartfinales van het EK.

Met zijn doelpunt heeft Cody Gakpo bewezen dat hij een waardevolle toevoeging is aan het Nederlands elftal en dat hij in staat is om op cruciale momenten het verschil te maken. Zijn prestatie heeft niet alleen de aandacht getrokken van voetbalfans wereldwijd, maar ook van voormalige topspelers zoals Gullit en Shearer, die zijn talent en potentieel erkennen. De goal van Gakpo zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest memorabele momenten van dit EK voor Oranje.