×
Home Livescore

Gakpo schiet Nederlands elftal naar overwinning tegen Roemenië

Gakpo schiet Nederlands elftal naar overwinning tegen Roemenië
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 18:32 uur

Cody Gakpo heeft opnieuw zijn stempel gedrukt op het Nederlands elftal tijdens de wedstrijd tegen Roemenië op dinsdagavond. De talentvolle linksbuiten wist Oranje op voorsprong te zetten met een verwoestend schot, waardoor de score op 0-1 kwam te staan. Deze belangrijke goal markeerde alweer het derde doelpunt van Gakpo tijdens dit EK, waarmee hij zijn waarde voor het team van bondscoach Louis van Gaal opnieuw bewees.

Met zijn doelpunt tegen Roemenië toonde Cody Gakpo wederom zijn klasse en scherpte in de aanvalslinie van het Nederlands elftal. De aanvaller van Liverpool liet zien dat hij op cruciale momenten kan toeslaan en het verschil kan maken voor zijn team. Zijn vermogen om kansen te creëren en doelpunten te scoren, maakt hem een onmisbare speler voor Oranje tijdens dit EK.

De prestaties van Cody Gakpo hebben niet alleen de fans enthousiast gemaakt, maar ook zijn medespelers en de technische staf van het Nederlands elftal. Met zijn doelpunten en beslissende acties heeft Gakpo bewezen dat hij een waardevolle aanwinst is voor het team en een speler om in de gaten te houden in de rest van het toernooi.