×
Home Livescore

Luuk de Jong tevreden met EK-schot: geen spijt

Luuk de Jong tevreden met EK-schot: geen spijt
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 18:16 uur

Luuk de Jong heeft vol overtuiging besloten om af te zien van deelname aan het Nederlands elftal. De ervaren spits van PSV heeft geen spijt van zijn keuze om het EK in Duitsland aan zich voorbij te laten gaan. In een recent interview gaf De Jong aan dat hij bewust heeft gekozen voor deze route en dat hij achter zijn beslissing staat.

De Jong benadrukte dat zijn besluit om niet deel te nemen aan het nationale team goed heeft uitgepakt voor hem persoonlijk. Hij gelooft dat deze keuze hem heeft geholpen om zich te focussen op zijn clubcarrière bij PSV en om zijn prestaties op het veld te verbeteren. De spits is vastberaden om het beste uit zichzelf te halen en is tevreden met de richting waarin zijn loopbaan zich momenteel bevindt.

Hoewel sommigen wellicht verbaasd zijn over zijn beslissing, blijft Luuk de Jong standvastig in zijn overtuiging. Hij is vastbesloten om zijn doelen te bereiken en is dankbaar voor de steun die hij ontvangt van zijn club en fans. De Jong kijkt met optimisme naar de toekomst en is vastbesloten om zijn carrière verder vorm te geven op zijn eigen manier.