×
Home Livescore

Chelsea strikt Kiernan Dewsbury-Hall tot 2030.

Chelsea strikt Kiernan Dewsbury-Hall tot 2030.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 17:32 uur

Chelsea heeft zich versterkt met de komst van middenvelder Kiernan Dewsbury-Hall. De talentvolle speler maakt de overstap van Leicester City naar The Blues en heeft een contract getekend dat hem tot medio 2030 aan de club verbindt. Met deze transfer hoopt Chelsea hun middenveld verder te versterken en Dewsbury-Hall de kans te geven om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal.

De 23-jarige Dewsbury-Hall heeft indruk gemaakt bij Leicester City en wordt gezien als een veelbelovend talent in het Engelse voetbal. Zijn technische vaardigheden en dynamische speelstijl maken hem een waardevolle toevoeging aan de selectie van Chelsea. De club heeft hoge verwachtingen van de jonge middenvelder en gelooft dat hij een belangrijke rol kan spelen in het streven naar succes in zowel de nationale als internationale competities.

Met zijn overstap naar Chelsea krijgt Dewsbury-Hall de kans om zich verder te ontwikkelen onder de ervaren coach en met sterke teamgenoten om zich heen. De middenvelder kijkt ernaar uit om te laten zien wat hij in huis heeft en om zijn steentje bij te dragen aan de ambities van de club. De fans van Chelsea kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler en zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen met Dewsbury-Hall in het blauwe shirt van de club.