×
Home Nieuws Livescore

Manchester United optimistisch over transfer Matthijs de Ligt

Manchester United optimistisch over transfer Matthijs de Ligt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 17:08 uur

Manchester United lijkt steeds dichter bij het binnenhalen van Matthijs de Ligt te komen, zo meldt de BBC. De Engelse club boekt volgens bronnen voortgang in de onderhandelingen met de Nederlandse centrale verdediger. Transferexpert Fabrizio Romano voegt hieraan toe dat De Ligt groen licht heeft gegeven voor een mogelijke overstap naar Manchester United, waar hij onder leiding van manager Erik ten Hag zou gaan spelen.

De 21-jarige De Ligt, die momenteel uitkomt voor Juventus, staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld. Zijn mogelijke komst naar de Engelse Premier League zou een grote versterking betekenen voor Manchester United, dat op zoek is naar defensieve versterkingen om de concurrentie aan te gaan in zowel de nationale competitie als in Europa.

De Ligt maakte naam bij Ajax voordat hij in 2019 de overstap maakte naar Juventus. Sindsdien heeft hij indruk gemaakt in de Serie A, maar lijkt nu open te staan voor een nieuwe uitdaging in de Premier League. De onderhandelingen tussen de clubs en de speler zijn nog gaande, maar de signalen wijzen erop dat een transfer steeds realistischer wordt voor Manchester United en De Ligt. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning afwachten hoe deze mogelijke transfer zich verder zal ontwikkelen.