×
Home Nieuws Livescore

AZ bereidt bod voor op Sam Lammers, meldt The Scottish Sun.

AZ bereidt bod voor op Sam Lammers, meldt The Scottish Sun.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 16:08 uur

AZ Alkmaar is van plan om deze week een officieel bod uit te brengen op de Nederlandse spits Sam Lammers. Volgens berichten van The Scottish Sun die op maandag zijn verschenen, heeft de Eredivisieclub serieuze interesse in de aanvaller. Lammers speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Utrecht, nadat zijn club Rangers FC hem had uitgeleend.

De 24-jarige spits wist tijdens zijn periode bij FC Utrecht veel indruk te maken met zijn doelpunten en sterke optredens. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van AZ, die nu van plan is om hem definitief aan te trekken. Met zijn ervaring in zowel de Eredivisie als in het buitenland, wordt Lammers gezien als een waardevolle aanwinst voor de Alkmaarse club.

AZ hoopt met het uitbrengen van dit bod de concurrentie voor te zijn en Lammers snel aan hun selectie toe te voegen. De club ziet in de spits een belangrijke versterking voor het komende seizoen, waarin zij ambitieus zijn om mee te strijden in zowel de Eredivisie als in Europees verband. De onderhandelingen tussen AZ en Lammers zullen naar verwachting deze week plaatsvinden, met de hoop op een succesvolle afronding van de transfer.