×
Home Nieuws Livescore

RC Lens verrast met transfer van Georges Mikautadze

RC Lens verrast met transfer van Georges Mikautadze
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 15:56 uur

Er lijkt een verrassende wending te zijn in de transfer van Georges Mikautadze, de aanvaller van FC Metz die onlangs de overstap maakte van Ajax. Waar aanvankelijk AS Monaco werd genoemd als mogelijke nieuwe club voor de talentvolle speler, lijkt nu RC Lens uit het niets op te duiken als potentiƫle bestemming. De transfermarkt staat op het punt om op zijn kop te worden gezet door deze last-minute ontwikkeling.

Georges Mikautadze, die maandag officieel de overstap maakte van Ajax naar FC Metz, lijkt op het laatste moment een opmerkelijke beslissing te hebben genomen. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu RC Lens naar voren komt als een serieuze kandidaat om de getalenteerde aanvaller binnen te halen. De supporters van beide clubs houden hun adem in en wachten vol spanning af op de definitieve bevestiging van deze mogelijke transfer.

De plotselinge wending in de transfer van Georges Mikautadze zorgt voor opschudding in de voetbalwereld. Waar AS Monaco lange tijd als favoriet gold om de speler aan te trekken, lijkt RC Lens nu met de buit ervandoor te gaan. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en het is slechts een kwestie van tijd voordat er duidelijkheid komt over de toekomst van de veelbelovende aanvaller. Voetbalfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de ontknoping van deze transfersoap.