×
Home Livescore

Peter Bosz: Joey Veerman te kritisch op zichzelf bij Oranje.

Peter Bosz: Joey Veerman te kritisch op zichzelf bij Oranje.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 15:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft zijn mening gegeven over de zelfkritiek van Joey Veerman bij het Nederlands Elftal. Bosz vindt dat de middenvelder zichzelf 'te veel naar beneden heeft gehaald' na de eerste groepswedstrijd tegen Polen. De coach is van mening dat Veerman wel erg streng was voor zichzelf en dat dit niet bevorderlijk is voor zijn spel.

Bosz heeft ook laten weten dat hij 'de oorzaak' kent achter het teleurstellende optreden van Veerman tegen Oostenrijk. De trainer lijkt hiermee te suggereren dat er mogelijk externe factoren zijn geweest die hebben bijgedragen aan de mindere prestatie van de jonge middenvelder. Het is duidelijk dat Bosz vertrouwen heeft in Veerman en hem wil ondersteunen om zijn beste niveau te bereiken.

Joey Veerman, die momenteel uitkomt voor sc Heerenveen, zal ongetwijfeld de woorden van zijn voormalige coach ter harte nemen. Met zijn talent en potentie heeft Veerman de mogelijkheid om een belangrijke speler te worden voor zowel zijn club als het nationale team. Het is nu aan hem om zijn zelfvertrouwen te herwinnen en zijn focus te verleggen naar het leveren van top prestaties op het veld.