×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder onthult waarom hij geen koffie wil drinken met Ajax-trainer: 'Weinig Ajax-DNA!'

Wesley Sneijder onthult waarom hij geen koffie wil drinken met Ajax-trainer: 'Weinig Ajax-DNA!'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 21:16 uur

Voormalig Nederlands voetbalicoon Wesley Sneijder heeft aangegeven dat hij nog steeds van plan is om een kopje koffie te gaan drinken met Ajax-trainer Maurice Steijn. Echter, Sneijder twijfelt of dit het juiste moment is om terug te keren naar Amsterdam. Hij constateert namelijk dat er weinig sprake is van het kenmerkende Ajax-DNA bij zijn oude club en heeft weinig vertrouwen dat het op korte termijn goed zal gaan.

In eerste instantie leek Sneijder aan de slag te gaan in de technische staf van Ajax. Maar toen duidelijk werd dat de club de gesprekken met Sneijder wilde uitstellen na de transferdeadline, trok hij publiekelijk zijn interesse terug. Een week geleden leek Sneijder echter weer positief gestemd en gaf hij aan dat hij in gesprek zou gaan met Steijn. Bij Veronica Offside werd hem gevraagd hoe de situatie er nu voor staat. "Ik blijf bij mijn standpunt: eerst maar even gezellig een kopje koffie drinken. Daarna zie ik wel verder."

"Maar als ik kijk naar wat er nu allemaal gaande is... Dan was mijn eerdere reactie toch niet zo vreemd, toch?" vervolgt Sneijder. Wim Kieft en Wilfred Genee raden hem af om op dit moment bij Ajax aan de slag te gaan en Sneijder begrijpt dat. "Ik ben het met jullie eens, Wilfred en Wim: dit is gewoon niet het juiste moment, denk ik."

"Je kunt wel zeggen: laten we vier jaar wachten, tot die jonge talenten doorbreken. Maar de supporters geven je geen tijd, je hebt geen ruimte voor een overgangsjaar. Over twee weken moet het team gewoon presteren. Daar heb ik mijn twijfels over", besluit Sneijder.