×
Home Nieuws Livescore

PSV staf ondergaat mutaties: Lucius en Begois nieuw

PSV staf ondergaat mutaties: Lucius en Begois nieuw
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14:48 uur

Bij PSV hebben er recentelijk enkele veranderingen plaatsgevonden in de staf van hoofdtrainer Peter Bosz. De club heeft Theo Lucius en Kevin Begois verwelkomd als nieuwe gezichten binnen de technische staf. Lucius, een voormalig speler van PSV en het Nederlands elftal, brengt zijn ervaring en expertise mee naar de club. Begois, die als doelman actief was bij onder andere FC Groningen en Willem II, zal zijn kennis inzetten om de keepers van PSV verder te ontwikkelen.

Aan de andere kant van het spectrum hebben Tim Wolf en Abe Knoop afscheid genomen van hun functies binnen de staf van Bosz. Wolf en Knoop, die eerder betrokken waren bij de coaching en begeleiding van de spelers, zullen hun taken niet langer vervullen bij de Eindhovense club. De redenen achter hun vertrek zijn vooralsnog niet bekendgemaakt door PSV.

De komst van Lucius en Begois en het vertrek van Wolf en Knoop markeren een nieuwe fase in de ontwikkeling van de technische staf van PSV. Met deze mutaties hoopt de club onder leiding van Bosz zich verder te versterken en te bouwen aan een succesvolle toekomst. Fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de impact die deze veranderingen zullen hebben op het spel en de prestaties van PSV in de komende periode.