×
Home Nieuws Livescore

Bayern-fans starten petitie voor behoud De Ligt bij club.

Bayern-fans starten petitie voor behoud De Ligt bij club.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14:40 uur

De fans van Bayern München laten luid en duidelijk van zich horen in hun streven om Matthijs de Ligt aan boord te houden. Met de recente berichten dat de Nederlandse verdediger een vijfjarig contract kan tekenen bij het Manchester United van Erik ten Hag, zijn de Duitse supporters in actie gekomen. Een petitie is gestart om de Ligt te overtuigen om voor de Duitse grootmacht te blijven spelen, in plaats van de overstap naar Engeland te maken.

De steun voor de petitie groeit snel onder de fans van Bayern München, die hun waardering en bewondering voor de kwaliteiten van De Ligt niet onder stoelen of banken steken. Met zijn indrukwekkende verdedigende vaardigheden en leiderschap op het veld, wordt de Ligt gezien als een waardevolle aanwinst voor de club. De supporters zijn vastbesloten om er alles aan te doen om hem te behouden en zijn talenten te blijven bewonderen in het rood en wit van Bayern.

De mogelijke transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United heeft voor de nodige onrust gezorgd onder de fans van Bayern München. De gedachte aan hun geliefde verdediger die de club zou verlaten, is voor velen moeilijk te verkroppen. De supporters hopen dan ook dat de petitie en hun passie voor de club De Ligt zullen overtuigen om trouw te blijven aan Bayern München en samen verder te bouwen aan een succesvolle toekomst.