×
Home Nieuws Livescore

Vitesse overgenomen door miljonair Guus Franke, Keuken Kampioen Divisie

Vitesse overgenomen door miljonair Guus Franke, Keuken Kampioen Divisie
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 14:16 uur

Voetbalclub Vitesse staat op het punt om overgenomen te worden door de miljonair en fervent supporter van de club, Guus Franke. Het nieuws van de overname werd bekendgemaakt door De Gelderlander. Na intensieve onderhandelingen wist Franke tot een akkoord te komen met Coley Parry, de grootste schuldeiser van Vitesse, op het laatste moment. Deze overname biedt Vitesse de mogelijkheid om het aankomende seizoen in de Keuken Kampioen Divisie te kunnen spelen.

Guus Franke, die al lange tijd een passie heeft voor Vitesse, ziet de overname als een kans om de club naar nieuwe hoogten te brengen. Met zijn financiële steun en toewijding hoopt hij de club te versterken en successen te behalen in de competitie. De supporters van Vitesse kijken reikhalzend uit naar de veranderingen die Franke met zich mee zal brengen en zijn optimistisch over de toekomst van de club onder zijn leiding.

De overname van Vitesse door Guus Franke markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club. Met een frisse blik en nieuwe energie lijkt Vitesse klaar te zijn voor de uitdagingen die het komende seizoen in de Keuken Kampioen Divisie met zich mee zal brengen. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe de club onder leiding van Franke zal presteren en welke successen er behaald zullen worden in de nabije toekomst.