×
Home Nieuws Livescore

Mbappé viert eigen doelpunt Vertonghen in gezicht.

Mbappé viert eigen doelpunt Vertonghen in gezicht.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 13:40 uur

Tijdens het recente duel tussen de nationale voetbalteams van Frankrijk en België heeft de Franse sterspeler Kylian Mbappé voor opschudding gezorgd met een opmerkelijke actie. Het incident vond plaats nadat Frankrijk op voorsprong kwam door een eigen doelpunt van de Belgische verdediger Jan Vertonghen. In een ongebruikelijke move snelde Mbappé direct naar Vertonghen toe om het doelpunt voor zijn neus te vieren.

De spontane actie van Mbappé zorgde voor verdeelde reacties onder de toeschouwers en voetbalfans wereldwijd. Sommigen prezen zijn enthousiasme en passie voor het spel, terwijl anderen de actie als respectloos en provocerend beschouwden. De beelden van Mbappé die triomfantelijk voor Vertonghen juichte, gingen al snel viraal op sociale media en leidden tot een levendige discussie over sportiviteit en fair play in het voetbal.

Hoewel het gebaar van Mbappé ongetwijfeld controversieel was, benadrukten sommige analisten dat het wellicht meer te maken had met de intense rivaliteit tussen de twee teams dan met gebrek aan respect. Hoe dan ook, de actie van de Franse superster zal nog lang worden besproken en herinnerd als een van de meest opvallende momenten van het duel tussen Frankrijk en België.