×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil naast Rosario ook Guessand van OGC Nice.

Ajax wil naast Rosario ook Guessand van OGC Nice.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 12:16 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli heeft zijn oog laten vallen op nog een potentiële versterking voor zijn team. Naast de interesse in Pablo Rosario, is Farioli ook geïnteresseerd in het aantrekken van Evann Guessand van OGC Nice, volgens het Franse Foot Mercato. De jonge aanvaller zou ook zelf enthousiast zijn over een mogelijke overstap naar de Nederlandse club.

Guessand, die momenteel bij OGC Nice speelt, wordt gezien als een veelbelovend talent met een sterke aanvallende drive. Zijn potentieel heeft de aandacht getrokken van Farioli, die gelooft dat de aanvallende kwaliteiten van Guessand goed zouden passen binnen het spel van Ajax. De trainer ziet in de jonge Fransman een waardevolle toevoeging aan zijn selectie voor het komende seizoen.

De mogelijke transfer van Guessand naar Ajax zou een nieuwe uitdaging betekenen voor de 20-jarige speler. Het vooruitzicht om in de Eredivisie te spelen en deel uit te maken van een ambitieuze club als Ajax spreekt Guessand aan. De aanvaller staat open voor de mogelijkheid om zijn carrière een nieuwe impuls te geven en zich verder te ontwikkelen onder de vleugels van Farioli en bij een topclub als Ajax.

De onderhandelingen tussen Ajax en OGC Nice over de transfer van Evann Guessand zijn nog in volle gang. Farioli en zijn technische staf zullen nauwlettend de ontwikkelingen volgen en hopen de jonge aanvaller spoedig te verwelkomen bij de club. Ajax-fans kijken reikhalzend uit naar de eventuele komst van Guessand en zijn benieuwd naar de impact die hij kan hebben op het team in het komende seizoen.