×
Home Livescore

Feyenoord onthult nieuwe rugnummers seizoen 2024/25 voor nieuwelingen

Feyenoord onthult nieuwe rugnummers seizoen 2024/25 voor nieuwelingen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 11:56 uur

Feyenoord heeft de fans verrast door de nieuwe rugnummers voor het aankomende seizoen 2024/25 bekend te maken. In een opvallende zet hebben bijna alle huidige spelers ervoor gekozen om hun vertrouwde nummers te behouden, wat zorgt voor een gevoel van continuïteit en loyaliteit binnen het team. Echter, de aandacht wordt nu gericht op de nieuwkomers Gijs Smal, Anis Hadj Moussa en Chris-Kévin Nadje, wiens rugnummers nu officieel zijn onthuld.

Gijs Smal, de talentvolle verdediger die recentelijk bij Feyenoord is gekomen, zal het rugnummer dragen met welk hij zich zal identificeren op het veld. Anis Hadj Moussa, een veelbelovende middenvelder, heeft ook zijn rugnummer gekozen om zijn aanwezigheid te markeren in het team. Tot slot heeft Chris-Kévin Nadje, een aanvaller met veel potentie, zijn rugnummer gekozen dat hem zal onderscheiden tijdens de wedstrijden.

De onthulling van de nieuwe rugnummers heeft de fans van Feyenoord enthousiast gemaakt voor het komende seizoen. Met de vertrouwde nummers van de ervaren spelers en de verse nummers van de nieuwkomers, belooft het team eenheid en vernieuwing te combineren op het veld. De supporters kunnen niet wachten om hun favoriete spelers te zien schitteren met hun nieuwe nummers en zijn vol verwachting voor wat het seizoen zal brengen voor Feyenoord.