×
Home Nieuws Livescore

Journalist Palmeri haalt hard uit naar De Bruyne

Journalist Palmeri haalt hard uit naar De Bruyne
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 11:24 uur

Na het duel tussen België en Frankrijk heeft journalist Tancredi Palmeri flink uitgehaald naar Kevin De Bruyne. De ontmoeting tussen de twee vond plaats na de wedstrijd, waar De Bruyne een vraag van Palmeri als 'dom' bestempelde. Dit schoot bij de journalist in het verkeerde keelgat en leidde tot een opmerkelijke confrontatie.

Palmeri, bekend om zijn scherpe vragen en directe benadering, liet niet over zijn kant gaan dat De Bruyne zijn vraag als onzinnig afdeed. De journalist staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen en nam dan ook geen genoegen met de reactie van de Belgische sterspeler.

De Bruyne, die bekend staat om zijn nuchtere en soms wat kritische houding tegenover de media, leek niet onder de indruk van Palmeri's verontwaardiging. De confrontatie tussen de twee zorgde voor de nodige opschudding na afloop van de wedstrijd, waarbij de spanningen hoog opliepen tussen de journalist en de voetballer.

Het is nog onduidelijk of deze aanvaring verdere gevolgen zal hebben voor de relatie tussen Palmeri en De Bruyne, maar één ding is zeker: de journalist zal niet snel vergeten hoe De Bruyne zijn vraag beantwoordde na het duel tussen België en Frankrijk.