×
Home Nieuws Livescore

Thijs Oosting naar FC Groningen, Jeredy Hilterman naar Arminia.

Thijs Oosting naar FC Groningen, Jeredy Hilterman naar Arminia.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 11:08 uur

Willem II zal volgend seizoen twee bekende gezichten moeten missen, aangezien Thijs Oosting en Jeredy Hilterman officieel niet meer voor de club zullen spelen. Oosting heeft besloten de overstap te maken naar FC Groningen, waar hij zijn voetbaltalent verder zal ontwikkelen. De jonge speler heeft indruk gemaakt bij Willem II en kijkt ernaar uit om zijn carrière voort te zetten bij de Eredivisieclub uit het noorden van Nederland.

Aan de andere kant zal Jeredy Hilterman Willem II verlaten en transfervrij naar Arminia Bielefeld vertrekken. De aanvaller heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de Duitse competitie en hoopt daar zijn stempel te drukken. Hilterman heeft zijn waarde bewezen voor Willem II en zal nu zijn geluk beproeven in het buitenland.

Voor Willem II betekent het vertrek van Oosting en Hilterman dat er ruimte is voor nieuwe talenten om zich te bewijzen. De club zal op zoek gaan naar versterkingen om het team voor het komende seizoen te versterken en de ambities waar te maken. Het is altijd een uitdaging om spelers te zien vertrekken, maar het opent ook de deur voor nieuwe mogelijkheden en frisse gezichten in het team.