×
Home Nieuws Livescore

Internazionale en Dumfries willen samen verder: deal in zicht

Internazionale en Dumfries willen samen verder: deal in zicht
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 09:16 uur

Internazionale heeft grootse plannen voor Denzel Dumfries en wil de Nederlandse verdediger graag langer aan de club binden. Dit verlangen wordt ook gedeeld door Dumfries zelf, zo meldt de directeur van de Italiaanse club in lokale media. Piero Ausilio, de man achter de transferzaken bij Inter, zal binnenkort opnieuw om de tafel gaan zitten met Dumfries en zijn management.

De gesprekken tussen Internazionale en Dumfries beloven interessant te worden, aangezien de club er alles aan wil doen om de talentvolle rechtsback voor de lange termijn aan zich te binden. Dumfries, die afgelopen zomer overkwam van PSV en sindsdien indruk heeft gemaakt in Milaan, lijkt ook zeer tevreden te zijn met zijn huidige situatie bij de Italiaanse grootmacht.

Met zijn sterke optredens en doelpunten heeft Dumfries zich snel onmisbaar gemaakt in het team van coach Simone Inzaghi. Het is dan ook geen verrassing dat Internazionale er alles aan wil doen om de samenwerking met de Nederlandse international te verlengen. De komende gesprekken zullen ongetwijfeld cruciaal zijn in het bepalen van Dumfries' toekomst bij de club.