×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda verwelkomt Max Balard als nieuwe aanwinst

NAC Breda verwelkomt Max Balard als nieuwe aanwinst
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 08:48 uur

NAC Breda heeft haar tweede aanwinst voor het komende seizoen gepresenteerd. De club uit Breda verwelkomt Max Balard als nieuwe aanwinst in het team. De middenvelder komt over van het Australische Central Coast Mariniers en zal de selectie van de promovendus versterken. Met de komst van Balard hoopt NAC Breda zich verder te versterken en zich goed voor te bereiden op het aankomende voetbalseizoen.

De 24-jarige Balard staat bekend om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te verdelen op het middenveld. Hij heeft al ervaring opgedaan bij Central Coast Mariniers en zal nu zijn talenten inzetten bij NAC Breda. De supporters van de club zijn enthousiast over de komst van de Australische middenvelder en kijken uit naar wat hij kan toevoegen aan het team.

Trainer van NAC Breda, Peter Hyballa, is verheugd met de komst van Balard. Hij ziet in de middenvelder een waardevolle toevoeging aan het team en is ervan overtuigd dat Balard een belangrijke rol zal spelen in het komende seizoen. De clubleiding van NAC Breda heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Balard en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met de Australische speler.

Met de transfer van Max Balard zet NAC Breda een belangrijke stap in de versterking van het team voor het nieuwe seizoen. De club hoopt met de komst van de Australische middenvelder haar ambities waar te maken en een succesvolle terugkeer te maken in de Eredivisie.