×
Home Livescore

Van den Brom zou Gravenberch opstellen tegen Roemenië

Van den Brom zou Gravenberch opstellen tegen Roemenië
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 07:24 uur

Als bondscoach zou John van den Brom ervoor kiezen om Ryan Gravenberch op te stellen in het komende duel tegen Roemenië. De Vitesse-trainer is van mening dat de jonge middenvelder specifieke kwaliteiten met zich meebrengt die gemist werden tijdens het vorige duel tegen Oostenrijk. Van den Brom ziet in Gravenberch een speler met een unieke combinatie van techniek, fysiek en tactisch inzicht, die het team kan versterken en voor meer creativiteit op het veld kan zorgen.

Gravenberch, die momenteel speelt voor Ajax, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn spel en ontwikkeling. Zijn vermogen om het spel te verdelen, diepgang te creëren en kansen te creëren voor zijn medespelers, maken hem een waardevolle toevoeging aan het Nederlands elftal. Van den Brom is ervan overtuigd dat Gravenberch een belangrijke rol kan spelen in het behalen van een positief resultaat tegen Roemenië.

De keuze van Van den Brom om Gravenberch op te stellen, zou een interessante en gedurfde zet zijn voor het Nederlands elftal. Met zijn jeugdige energie en talent kan Gravenberch een frisse impuls geven aan het team en nieuwe mogelijkheden creëren in de aanval. Het is nu aan de bondscoach om te beslissen of hij het advies van Van den Brom opvolgt en Gravenberch een kans geeft om zijn kwaliteiten te tonen op het internationale podium.