×
Home Nieuws Livescore

Vitesse redt hachje met last-minute deal investeerder en schuldeiser

Vitesse redt hachje met last-minute deal investeerder en schuldeiser
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 06:32 uur

Vitesse heeft op het nippertje een cruciaal akkoord bereikt dat het voortbestaan van de club veiligstelt. Maandagavond kwamen de nieuwe investeerder Guus Franke en de grootste schuldeiser Coley Parry tot overeenstemming, waardoor de benodigde documenten net op tijd voor de deadline naar de KNVB werden verzonden. Deze last-minute deal zorgde voor een golf van opluchting onder de supporters van de Arnhemse club.

De onderhandelingen tussen Franke en Parry waren lange tijd moeizaam verlopen, maar uiteindelijk wisten beide partijen tot een compromis te komen dat de toekomst van Vitesse veiligstelt. De club stond op het randje van een financiële afgrond, maar dankzij de overeenkomst kunnen de supporters opgelucht ademhalen.

De supporters van Vitesse reageerden verheugd op het nieuws van het akkoord en uitten massaal hun steun en dankbaarheid aan zowel Franke als Parry. De dreiging van een mogelijk faillissement hing als een donkere wolk boven de club, maar dankzij de inspanningen van de investeerder en de schuldeiser kan Vitesse nu met hernieuwde energie en stabiliteit vooruitkijken naar de toekomst.