×
Home Livescore

Driessen: Oranje herrijst en droomt van EK halve finale

Driessen: Oranje herrijst en droomt van EK halve finale
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 00:24 uur

Na de teleurstellende nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk, blijft sportjournalist Valentijn Driessen vol vertrouwen in de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. Driessen voorspelt dat Oranje dinsdagavond zal zegevieren tegen Roemenië en zelfs een plek in de halve finales van het EK kan veiligstellen. Deze optimistische voorspelling doet hij vanuit de Allianz Arena in München, waar het Nederlands elftal zijn volgende wedstrijd zal spelen.

Ondanks de tegenslag tegen Oostenrijk, gelooft Driessen sterk in de veerkracht en kwaliteiten van het Nederlandse team. Hij benadrukt dat het verlies tegen Oostenrijk slechts een tijdelijke dip was en dat Oranje zich zal herpakken tegen Roemenië. De journalist is ervan overtuigd dat de spelers onder leiding van Koeman de juiste mentaliteit en tactiek zullen tonen om de overwinning binnen te halen.

Met zijn voorspelling voor de halve finales van het EK, zet Driessen hoog in op het potentieel van het Nederlands elftal. Hij ziet de wedstrijd tegen Roemenië als een cruciaal moment waarop Oranje kan laten zien tot welke prestaties het in staat is. De Allianz Arena vormt het decor voor wat volgens Driessen een belangrijke stap richting succes kan zijn voor het Nederlandse voetbalteam.