×
Home Livescore

Vitesse bevestigt: Parry en Franke akkoord, KNVB geïnformeerd.

Vitesse bevestigt: Parry en Franke akkoord, KNVB geïnformeerd.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 00:16 uur

Vitesse heeft maandagavond laat aangekondigd dat Coley Parry en Guus Franke tot een definitief akkoord zijn gekomen. De club heeft bevestigd dat alle vereiste documenten tijdig zijn ingediend bij de beroepscommissie van de KNVB. Dit betekent dat de overgang van de twee spelers nu officieel is afgerond.

Coley Parry, een veelbelovende jonge speler, en Guus Franke, een ervaren rot in het vak, zullen naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het team van Vitesse. De supporters van de club kijken reikhalzend uit naar de bijdrage die deze nieuwe aanwinsten zullen leveren op het veld.

De onderhandelingen tussen Vitesse en de spelers hebben enige tijd geduurd, maar uiteindelijk zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen. De fans van de club kunnen nu met opluchting ademhalen, wetende dat Parry en Franke officieel deel zullen uitmaken van het team voor het komende seizoen.

Met de afronding van deze transfer kan Vitesse zich nu volledig richten op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club hoopt met de toevoeging van Parry en Franke haar ambities waar te maken en succes te behalen in zowel de nationale competitie als in internationale wedstrijden.