×
Home Livescore

Guus Franke keert onverwacht terug bij Vitesse

Guus Franke keert onverwacht terug bij Vitesse
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 22:16 uur

Na een onverwachte wending lijkt Guus Franke toch weer in beeld te zijn bij Vitesse. De Gelderlander meldt dat Franke maandag afstand had genomen van de club, maar nu lijkt er toch weer hoop te zijn op een deal. Interim-directeur Edwin Reijntjes heeft laten weten dat er nog steeds mogelijkheden zijn voor een overeenkomst tussen Franke en de Amerikaanse investeerder Coley Parry. Deze ontwikkeling zou kunnen betekenen dat de Arnhemse club alsnog gered kan worden.

De plotwending rondom Guus Franke en Vitesse heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Nadat Franke aanvankelijk afstand had genomen van de club, leek het erop dat alle hoop verloren was. Echter, met de recente berichten over een mogelijke deal tussen Franke en Parry, is de situatie weer volledig veranderd. Fans en betrokkenen houden hun adem in afwachting van verdere ontwikkelingen.

De mogelijke redding van Vitesse door een samenwerking tussen Guus Franke en Coley Parry zou een nieuw hoofdstuk kunnen betekenen voor de club. Met financiële problemen die al geruime tijd spelen, zou een succesvolle deal de toekomst van Vitesse kunnen veiligstellen. De supporters hopen dan ook dat deze 'plotwending' uiteindelijk zal leiden tot een positieve uitkomst voor hun geliefde club.