×
Home Livescore

Christopher Vivell leidt transferperiode Manchester United, deal beklonken.

Christopher Vivell leidt transferperiode Manchester United, deal beklonken.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 21:48 uur

Manchester United heeft een nieuwe man aan boord gehaald om de zomerse transferperiode te leiden. Volgens bronnen van The Athletic zal Christopher Vivell deze belangrijke rol op zich nemen. De 37-jarige Duitser stond eerder dit jaar nog in de belangstelling van Ajax voor een vergelijkbare functie, maar lijkt nu zijn toekomst bij de Engelse club te hebben gevonden. Sky Sport meldt zelfs dat de deal al rond is.

Vivell wordt gezien als een ervaren kracht op het gebied van transfers en zal naar verwachting een cruciale rol spelen bij het versterken van de selectie van Manchester United voor het komende seizoen. Met zijn achtergrond en kennis van de voetbalwereld wordt hij gezien als de juiste persoon om de club te helpen bij het aantrekken van nieuwe spelers en het vormgeven van het team voor de toekomst.

De aanstelling van Vivell komt op een cruciaal moment voor Manchester United, dat zich wil versterken om weer mee te kunnen doen om de prijzen in zowel de Premier League als de Europese competities. Met zijn ervaring en netwerk zal hij naar verwachting een belangrijke rol spelen bij het realiseren van de ambities van de club en het bouwen aan een succesvol team.