×
Home Livescore

Van de Kuit haalt fel uit naar Vitesse-bestuur

Van de Kuit haalt fel uit naar Vitesse-bestuur
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 21:16 uur

De eigenaar van het Gelredome, Michael van de Kuit, heeft stevig uitgehaald naar Vitesse vanwege hun aanpak van de recente reddingsoperatie. Van de Kuit is niet te spreken over de manier waarop de crisismanagers van de club te werk zijn gegaan. Hij uit geen enkel goed woord over hun handelswijze en heeft duidelijk zijn ongenoegen geuit over de gang van zaken.

Volgens Van de Kuit hebben de crisismanagers van Vitesse gefaald in het adequaat aanpakken van de situatie. Hij benadrukt dat er volgens hem veel zaken anders en beter hadden gekund. De eigenaar van het Gelredome is teleurgesteld in de manier waarop de clubleiding de crisis heeft aangepakt en laat dit duidelijk merken.

De harde kritiek van Michael van de Kuit op Vitesse werpt een schaduw over de club en de reddingsoperatie. Het is duidelijk dat er onenigheid is over de aanpak van de crisis en dat de eigenaar van het Gelredome niet van plan is om zijn ongenoegen zomaar aan de kant te schuiven. Het is afwachten hoe Vitesse zal reageren op de uitspraken van Van de Kuit en hoe dit de verdere ontwikkelingen binnen de club zal beïnvloeden.