×
Home Livescore

Franke trekt investering terug bij Vitesse door schuldenconflict

Franke trekt investering terug bij Vitesse door schuldenconflict
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:48 uur

In een onverwachte wending heeft John van den Brom, de coach van Vitesse, onthuld dat Guus Franke zich heeft teruggetrokken als investeerder bij de club. Dit besluit kwam tot stand nadat Franke niet tot overeenstemming kon komen met schuldeiser Coley Parry. Van den Brom, hoewel nog hoopvol, kon zijn teleurstelling over de situatie niet verbergen.

De terugtrekking van Franke als investeerder bij Vitesse werpt een schaduw van onzekerheid over de toekomst van de club. Het nieuws komt als een verrassing voor zowel fans als insiders in de voetbalwereld. De onderhandelingen tussen Franke en Parry, die tot nu toe achter gesloten deuren plaatsvonden, lijken te zijn vastgelopen, waardoor de financiële situatie van Vitesse in gevaar komt.

Met de terugtrekking van Franke als investeerder staat Vitesse voor een uitdaging om alternatieve financieringsbronnen te vinden om de club draaiende te houden. De druk op het bestuur en de directie van Vitesse neemt toe om snel en effectief te handelen om de financiële stabiliteit van de club te waarborgen. Van den Brom en zijn team zullen nu moeten focussen op het behalen van sportieve successen, ondanks de onzekere financiële situatie waarin de club zich bevindt.