×
Home Livescore

PSV aast op Sepp van den Berg als versterking

PSV aast op Sepp van den Berg als versterking
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:32 uur

PSV heeft zijn zinnen gezet op verdediger Sepp van den Berg als mogelijke opvolger van André Ramalho. Naast de interesse in Ryan Flamingo, lijkt de jonge Nederlander nu ook hoog op het verlanglijstje van de Eindhovenaren te staan. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat PSV inmiddels informeel heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Van den Berg, maar stuit op een hoge transfersom die Liverpool vraagt voor de talentvolle verdediger.

De 19-jarige Sepp van den Berg staat momenteel onder contract bij Liverpool, maar PSV lijkt vastberaden om de centrale verdediger naar Nederland te halen. Met de ervaren André Ramalho die naar alle waarschijnlijkheid vertrekt, ziet PSV in Van den Berg een potentiële versterking voor de defensie. Echter, de onderhandelingen zouden bemoeilijkt worden door de stevige vraagprijs die Liverpool hanteert voor de jonge Nederlander.

Hoewel PSV geïnteresseerd is in de diensten van Sepp van den Berg, lijkt het erop dat de club nog een flinke hobbel moet nemen om de transfer daadwerkelijk te realiseren. De Eindhovenaren zullen moeten afwegen of zij bereid zijn om aan de financiële eisen van Liverpool te voldoen om hun gewenste versterking binnen te halen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen PSV en de Engelse club om te bepalen of Van den Berg daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Eredivisie.