×
Home Livescore

Frankrijk naar kwartfinales na eigen doelpunt Vertonghen.

Frankrijk naar kwartfinales na eigen doelpunt Vertonghen.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 20:08 uur

In een spannende wedstrijd tussen Frankrijk en België heeft Frankrijk zich weten te plaatsen voor de kwartfinales van het toernooi. Ondanks een matige vertoning van beide teams wist de topfavoriet voor de eindoverwinning met 1-0 te winnen van België. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Jan Vertonghen, die helaas een eigen doelpunt maakte door een van de weinige schoten op doel achter zijn eigen doelman te werken.

De Fransen kunnen opgelucht ademhalen nu ze een plek hebben veroverd in de volgende ronde van het toernooi. Met hun solide verdediging en effectieve aanval wisten ze de Belgen te slim af te zijn en zo hun kansen op de titel levend te houden. De teleurstelling bij België is groot, maar ze kunnen met opgeheven hoofd het toernooi verlaten na een sterke prestatie.

De supporters van Frankrijk kunnen zich nu opmaken voor een zenuwslopende kwartfinale, waarin ze het zullen opnemen tegen een geduchte tegenstander. Met hun ervaren spelers en tactische vernuft zullen ze er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken en hun droom van het winnen van het toernooi levend te houden.