×
Home Nieuws Livescore

Dan Ashworth naar Manchester United als sportief directeur

Dan Ashworth naar Manchester United als sportief directeur
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 19:08 uur

Manchester United heeft een grote naam toegevoegd aan hun managementteam met de aanstelling van Dan Ashworth als sportief directeur. De voormalige beleidsbepaler van onder andere de Engelse voetbalbond zal een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van de club. Zowel Newcastle United als de ploeg van manager Erik ten Hag hebben de transfer van Ashworth bevestigd, wat aangeeft dat zijn expertise en ervaring hoog worden gewaardeerd in de voetbalwereld.

Met zijn uitgebreide achtergrond in het voetbal en zijn bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van talent en strategieën, wordt Ashworth gezien als een waardevolle aanwinst voor Manchester United. Zijn kennis en inzicht zullen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de prestaties van het team en de algehele richting van de club. Fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de impact die Ashworth zal hebben op de toekomstige successen van Manchester United.

De aanstelling van Dan Ashworth markeert een belangrijke stap voor Manchester United in hun streven naar sportieve groei en ontwikkeling. Met zijn komst hopen de clubleiding en supporters op een periode van vernieuwing en succes onder zijn leiding. Ashworth zelf heeft aangegeven verheugd te zijn om aan de slag te gaan bij een club met zo'n rijke historie en ambitie. Zijn toewijding en passie voor het spel beloven veel goeds voor de toekomst van Manchester United en haar fans.