×
Home Nieuws Livescore

Cody Gakpo: "Boetekleed aan voor duel met Roemenië"

Cody Gakpo:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 18:00 uur

Tijdens de persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Roemenië heeft Cody Gakpo openlijk zijn excuses aangeboden. De aanvaller van het Nederlands elftal erkende dat er de afgelopen week veel onrust en discussie is geweest binnen de ploeg. Gakpo gaf aan dat de spelersgroep vastbesloten is om zich te herpakken en een sterke prestatie neer te zetten voor de fans in Nederland.

De jonge aanvaller benadrukte dat het team zich bewust is van de teleurstelling die recente gebeurtenissen hebben veroorzaakt bij de supporters. Ondanks de turbulentie rondom Oranje, is Gakpo ervan overtuigd dat de spelers gemotiveerd zijn om te laten zien wat ze waard zijn op het veld. Hij sprak vol vertrouwen over de veerkracht en eenheid binnen de selectie, en benadrukte dat zij er alles aan zullen doen om het vertrouwen van het publiek terug te winnen.

Met het duel tegen Roemenië in het vooruitzicht, zet Cody Gakpo samen met zijn teamgenoten alles op alles om een positieve wending te geven aan de recente gebeurtenissen. De aanvaller kijkt vooruit naar de wedstrijd als een kans om te laten zien dat zij als team sterk staan en bereid zijn om te vechten voor elke bal. De boodschap van Gakpo en zijn medespelers is duidelijk: zij zijn vastbesloten om te strijden voor de overwinning en het vertrouwen van het Nederlandse publiek te herstellen.